Varmepumpen LVG2 er lagervare

Fremtidssikr dit hjem med en varmepumpe

Den grønne omstilling har i den grad vundet indpas i de danske hjem – og med god grund. Der er nemlig penge at spare i at udruste boligen med miljøvenlige varmekilder, der er driftssikre og lette at vedligeholde. Derfor er varmepumperne blevet et hit hos husejere, der gerne vil skifte oliefyret ud med et miljøvenligt alternativ, som ovenikøbet kan sænke de årlige udgifter. Bliv klogere på hvordan I fremtidssikrer jeres hjem både økonomisk og miljømæssigt med en varmepumpe, besøg vores hjemmeside og find inspiration til dit valg.

Prøv vores gratis varmepumpe beregner her:

https://hstarm.dk/viden/varmepumpe-beregning

En bæredygtig og moderne varmeløsning

Med en varmepumpe på grunden vil I slippe for stigende energipriser og i stedet kunne se frem til en varmeregning, der ikke styres af andet end jeres forbrug. Luft til luft- eller vand-varmepumper giver frihed, hvor man før var låst af vilkår sat af fjernvarmeselskaberne. Det betyder, at I får fuld kontrol over jeres energiforbrug, så det bliver nemt at sikre komforten langt ind i fremtiden.

Selve luft-til-vand varmepumpen fungerer ved at omdanne energien i luften til varme, hvorefter den sender det videre til brugsvandsbeholderen. Den opvarmer faktisk så effektivt, at det er normalt for en almindelig husstand at reducere helt op til 40 % af varmeudgifterne, og når først pumpen er monteret og installeret, kører det hele af sig selv.

Du finder vores udvalg her:

https://hstarm.dk/produkter/varmepumper

 

Luft/vand monobloc varmepumper er lagervare

LVG2-M

Varmepumperne i LVG2-serien er med den indbyggede EVI-teknologi bygget til det nordiske klima. Indedelen er en 5 tommer skærm og via det intuitive farve-touch panel gennemføres simpelt og enkelt opsætningen af det færdige varmeforsyningssystem – og skulle der alligevel være behov for support, sikrer den automatiske opkobling af den indbyggede DTU-enhed, at vores serviceafdeling online kan hjælpe med opsætningen. Til denne varmepumpe skal der installeres buffer og varmtvandsbeholder ved siden af.

https://hstarm.dk/produkter/varmepumper/luft-vand/monobloc/lvg2-m