Styropack – Kundetilpassede HVAC løsninger

Vi taler alle om disruption, men må ikke glemme at det først og fremmest handler om, at vores produkter skaber værdi for slutkunden. I Styropack er vi opmærksomme på, at HVAC-markedet i Danmark og på eksportmarkederne er stærkt konkurrencepræget. Der er mange udbydere af HVAC-løsninger – fjernvarmeunits, ventilationsanlæg, pumper og ventiler. ”Det blev især tydligt for os, da vi og vores søsterselskab Synprodo i marts, deltog som udstiller og besøgende på ISH messen i Frankfurt”, fortæller Alice Thuesen, salgs- og marketingchef.

I Danmark er vi kendte for at tænke design og funktionalitet – og vi er på mange områder langt fremme, når det handler om energioptimering i bygninger og industrien. I Styropack har vi mange års erfaring med levering af  isoleringsmaterialer, der imødekommer krav til energibesparelser i byggeindustrien. Også indenfor isoleringsløsninger til HVAC deler vi vores brede viden på tværs i koncernen og især med vores hollandske søsterselskab Synprodo bv, som udover at levere EPP- løsninger til HVAC-kunder i Europa også udvikler løsninger til bilindustrien. Og på mange måder kan man sige, at interessen for EPP og dets unikke egenskaber startede i bilindustrien – drevet af nødvendigheden for at innovere og optimere.

Inspiration og vidensdeling på tværs af landegrænser – værdiskabende for alle

Når man spørger udviklingsteamet hos Styropack, er der ingen tvivl om, at den tætte dialog med kunderne er essentiel for at skabe succesfulde løsninger. Som Michael Jensen, produktudvikler hos Styropack, udtrykker det ”De bedste løsninger udvikles i en tæt dialog med vores kunder, hvor vi har fokus på kundens specifikke udfordringer, på deres produktionsprocesser og deres markeder eller afsætningskanaler”. En god produktløsning, som resultatet af et godt samarbejde, er det der giver mening med at gå på arbejde! ”

                  

Styropack –  kundespecifikke løsninger kræver god projektledelse

Udvikling ved EPP maskinen
Produktudviklingen i EPP-produktionen

Hos Styropack arbejder salg- og udviklingsteamet i en projektorienteret tilgang til udviklingsprocessen i tæt samarbejde med kunderne. I dag er projektforløbet tydeliggjort via synlige værktøjer men altid med øje for fleksibilitet, og at man også må kunne tilpasse sig i forløbet. Den netop indkøbte 3D printer betyder også, at det i dag er endnu nemmere at arbejde med prototyping tidligt i forløbet og på den måde sikre hurtig fremdrift inden det sættes i produktion i den ”lidt” større EPP-maskine!

Kontakt gerne vores salgsafdeling for et uforpligtende møde og bliv inspireret til nye idéer til jeres HVAC-løsning eller andre udviklingsopgaver!