Gemina Termix

Stor succes på VVS’19

Der var både smil og træthed at spore hos de mere end 200 udstillere, da Skandinaviens største VVS-messe lukkede fredag eftermiddag. Med ny besøgsrekord var der nemlig fuld gang i snakken på de mange stande i løbet af de tre dage, messen varede.

Det skortede ikke på innovativ teknologi og intelligente fjernvarmeløsninger, hvis man lagde vejen forbi vores stand på VVS’19 i Odense Congress Center. Her fremviste vi hele vores brede program af fuldisolerede vandvarmere, fjernvarmeunits, væghængte compactstationer og fordelerunits til gulvvarme.

Fik sat ansigter på kendte stemmer
Salgsdirektør Lars Christensen har slet ikke tal på, hvor mange nye og gamle kunder han har snakket med i løbet af de tre dage på VVS-messen. Og netop den konstante, lystige snak på vores stand betragter han som det måske allervigtigste udtryk for, at messen har været en stor succes for os.

– Vi lægger meget stor vægt på at være tilgængelige for vores kunder og på at bruge den løbende dialog med VVS-installatører, ingeniører, fjernvarmeværker og andre kunder som et vigtigt element i vores produktudvikling, siger han og tilføjer: – Derfor har det også i sig selv været utroligt givende, at der i så høj grad er blevet sat ansigter på mange af de kunder, vi næsten dagligt har i telefonen hos vores interne salgsafdeling, slutter en glad og tilfreds Lars Christensen.

VVS’19 blev arrangeret i et samarbejde mellem Odense Congress Center og brancheorganisationen VELTEK, og ifølge arrangørerne besøgte hele 9.492 gæster messen i løbet af de tre åbningsdage. Dermed satte messen ny besøgsrekord. Messen afholdes igen den 21.-23. april 2021.