Gemina Termix

Stor interesse for energirigtige fjernvarmenyheder på velbesøgt VVS-messe

Det er ikke uden grund, at den netop overståede VVS-messe VVS’17 er Skandinaviens største af sin slags. Da messen sluttede i fredags, havde næsten 9.400 gæster besøgt de godt 200 udstillere i Odense Congress Center. Og særligt ét emne tiltrak sig stor opmærksomhed: Energioptimering.

En af de udstillere, der med stor tilfredshed kunne notere sig interessen for de energirigtige løsninger, er Gemina Termix fra Sunds ved Herning_mg_4639. Virksomheden brugte messen til at præsentere sit komplette program af fuldisolerede fjernvarmeløsninger, og ifølge salgsdirektør Lars Christensen var responsen fra de besøgende på standen overvældende.

– Gemina Termix er i dag den eneste producent, der inden for både fjernvarmeunits, vandvarmere, fordelerunits til gulvvarme og væghængte compactstationer til etageejendomme kan levere en fuldisoleret løsning. Og netop det faktum, at vi nu kan levere hele paletten, uden at kunden behøver efterisolere for at leve op til de skærpede krav i DS452-normen, var der stor interesse for blandt de mange besøgende på standen, fortæller Lars Christensen. Han tilføjer, at særligt Gemina Termix’ helt nye compactstation CS 28 ISO tiltrak sig stor opmærksomhed, fordi den ud over at opfylde kravene i DS452 udmærker sig på en række andre relevante parametre. – Mange VVS’ere gav blandt andet udtryk for, at den lavere vægt, den nemmere montering og den optimerede adgang til at servicere produktet var noget, de længe havde ønsket sig hos en compactstation.

Klima og miljø i centrum

Ifølge salgsdirektøren var det tydeligt, at de besøgende på standen generelt interesserede sig meget for de energimæssige aspekter ved virksomhedens løsninger.

– Der blev spurgt flittigt ind til faktorer som energitab og ressourceforbrug, og i det hele taget kunne vi klart fornemme, hvordan hele miljø- og klimaspørgsmålet fylder mere og mere, når kunderne vurderer de forskellige fjernvarmeløsninger. Dels fordi det er nødvendigt i forhold til de nyeste regelsæt på området, men i høj grad også fordi energioptimerede løsninger, som dem vi præsenterede på messen, slet og ret giver god mening; både økonomisk og samfundsmæssigt, fastslår Lars Christensen, der glæder sig til at følge op på de mange gode snakke, det blev til i Odense under den tre dage lange VVS-messe.