Pettinarolis produkter fremstilles med forsvindende lille fejlprocent

Pettinaroli kvalitetssikring

Hvert år producerer Pettinaroli på verdensplan ca. 20 millioner enkeltkomponenter og emner til komplette systemer og komfortløsninger til VVS-branchen. Og samlet set var der kun 38 reklamationssager i hele 2021.

Det svarer til en succesrate på 99,9998%. Eller omvendt: En forsvindende lille fejlprocent på kun 0,00002%.

Hvordan behandler vi så de fejl?

Selvom Pettinaroli har en udvidet 100% kvalitetskontrol på fabrikken, så KAN vores produkter godt have fejl.

Men ud af de 38 reklamationssager i 2021 skyldtes kun 7 af dem en fejl i selve produktionen. Resten kan henføres til materialefejl, som ikke har været mulige at opdage under varemodtagelsen. De 7 ud af 38 gange (= 18%), vi laver en fejl i produktionen, går vi straks i gang med at lære af vores fejl for at undgå lignende tilfælde i fremtiden. Derfor kan vi også konstatere færre fejl år for år. I 2020 var der således 48 reklamationssager.

Vi er stolte af indsatsen og den dedikation til kvalitet, der rækker helt ud til operatøren ved produktionslinjen og medarbejderne i slutkontrollen af varerne, inden disse sendes til netop din installation.

Da kvalitet altid har været en kerneværdi for os, har vi i mange år været ISO9001-certificeret på vores kvalitetsindsats. Derfor kan du forvente perfekte produkter fra vores produktion. Men skulle du få ét af de 0,00002% af produkterne, der er fejlbehæftet, så tager du selvfølgelig bare fat i kundeservice.

Her kan du læse mere om Pettinarolis certificeringer og godkendelser – og om vores holdning til bæredygtighed