Pettinaroli pakker til Alpha gulvvarmesystemet

Alpha gulvvarmesystem

For at gøre det så nemt som muligt for dig som installatør at installere Pettinaroli Alpha gulvvarmesystem, har vi samlet systemet i 3 forskellige pakker. Så kan du vælge den pakke, der passer bedst til opgaven – på ét VVS-nummer.

Skal du montere Pettinarolis Alpha gulvvarmesystem, kan du med fordel gøre brug af vores 3 gulvvarmepakker fra 2 til 9 kredse. Læs mere om pakkerne nedenfor og vælg den rigtige pakke til dine behov.

Udforsk Alpha gulvvarmesystemet>>

Det har aldrig været nemmere at installere Alpha gulvvarmesystemet!

Pakke 1: PS

Står du og mangler Alpha gulvvarmesystemet, kan du hurtigt og nemt bestille alle komponenterne på én gang. Systemet fås nemlig i én samlet pakke, så du får det hele med ved både bestillingen og faktureringen.

PS-pakken består af 1 styk Alpha styreboks 6 eller 10 zoner, digitale rumtermostater i hvid samt 230V telestater. Vælg en pakke fra 2 til 9 kredse og få det hele på ét nummer.

Vis mig PS-pakken>>

Pakke 2: PSMP

PSMP-pakken består ligesom PS-pakken af 1 styk Alpha styreboks 6 eller 10 zoner, digitale rumtermostater i hvid samt 230V telestater. Vælg en pakke fra 2 til 9 kredse og få det hele på ét nummer.

Vis mig PSMP-pakken>>

Forskellen på PS-pakken og PSMP-pakken er, at med PSMP-pakken overlader du samtidigt al indkodningen til os. Dermed sparer du tiden på indkodningen og mindsker samtidigt risikoen for fejlindkodning. Så skal du blot tage systemet UD af æsken og OP på væggen; montere telestaterne på fordelerrøret og sætte strøm til styreboksen. Hurtigere og nemmere bliver det ikke.

Pakke 3: SKS

Mangler du både et intelligent gulvvarmesystem samt en shunt, er SKS-pakken den helt rigtige at vælge.

Denne pakke består af vores komplette KVIKSHUNT 3/4″ samt Alpha gulvvarmesystemet 2 til 9 kredse – det hele på ét nummer. Vil du fortsat gerne have, at vi sørger for al indkodningen, kan du kombinere SKS-pakken med vores IP+ service>>.

Vis mig SKS-pakken>>

Vil du vide mere om vores gulvvarmeløsninger, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 6341 0900 eller sende en mail på info@pettinaroli.dk