Brødrene Dahl

Mindsk vandspild med op til 98%

Brødrene Dahl har indgået aftale med Altered. Det er en aftale, som sikrer, at kunder kan mindske vandspild nemt og hurtigt.

Med de energirigtige løsninger har det været et naturligt tilvalg for Brødrene Dahl at indgå aftale med Altered. ”Vi mærker en stigende efterspørgsel på miljøvenlige løsninger, fortæller Category Manager Sanitary, Kenneth Lykke og fortæller videre at flere og flere kunder ønsker løsninger der sikrer ressourcemæssige besparelser – og samtidig sikrer en grønnere fremtid”.

Altered er kendt for deres prisvindende og innovative løsninger, der sikrer kunder energirigtige løsninger. Med Altered:Nozzle perlatoren kan kunder mindske vandspild med op til 98%, uden at gå på kompromis med funktionaliteten eller oplevelsen fra en normal vandhane. Forklaringen ligger i en fysisk ændring af vandets struktur, der bliver delt i millioner af atomer. Det gør det muligt at opnå en større overflade på vandet. Med Altereds innovative løsninger tager det kun 60 sekunder at installere og giver kunden en nem mulighed for at vælge at være miljøvenlig og spare på vandet. Brødrene Dahl er eneforhandlere af det patenterede og prisvindende produkt, der fås i tre forskellige modeller, til privat og offentlige brug.

Det er særligt virksomheder og hoteller, der med Altered får mulighed for at opnå store besparelser på vandregningen. Aftalen kom i hus i efteråret og understøtter Brødrene Dahls strategi om grønnere løsninger.

Altered produkter kan købes i Brødrene Dahls butikker eller på bd.dk.

Maria Randow