Mere hæder for at være en arbejdsplads helt i top

Med certificeringen Top Employer 2023 understreger Saint-Gobain Distribution Denmark endnu en gang effekten af sit utrættelige arbejde med at fastholde og udvikle sin status som en velfungerende virksomhed.

 

Saint-Gobain Distribution Denmark (SGDD) har i selskab med ca. 2.000 virksomheder og organisationer på verdensplan netop modtaget kvalitetsstemplet Top Employer 2023.

Det er 8. år i træk, at SGDD, der tæller virksomhederne Brødrene Dahl, Øland, Jens A. og Zupply, kan kalde sig Top Employer. Bag den hæderfulde certificering står Top Employers Institute, der har udført målinger på en lang række medarbejderforhold. Det handler bl.a. om virksomhedens evne til at rekruttere, udvikle og uddanne medarbejdere.

HR-direktør Thomas Juul ser titlen som en betydningsfuld anerkendelse af den årelange indsats med at styrke medarbejdertrivslen i SGDD.

– Certificeringen er vigtig, fordi den holder os skarpe og sørger for, at vi hele tiden er dygtige nok og er opmærksomme på vores høje etiske standarder. Samtidig det rigtig vigtigt i forhold til vores image som en attraktiv arbejdsplads, understreger Thomas Juul.

Eftersom SGDD har fået tildelt certificeringen i en uafbrudt årrække siden 2016, er Thomas Juul også helt på det rene med, at der ikke er råd til en eneste afvigelse.

-Men det kræver, at vi fortsat er meget detaljeorienterede og får alt til at fungere lige fra udbetaling af løn til de store sikkerhedskrav. Det kan lyde banalt, men mange steder i verden er det faktisk ikke en selvfølge, påpeger Thomas Juul.

At medarbejderne i SGDD sætter pris på deres arbejdsplads, understreges af den seneste trivselsmåling i efteråret 2022. Her scorede virksomheden højt på medarbejderloyalitet – også væsentligt over sammenlignelige danske virksomheder.