Lær Pettinarolis nye Alpha gulvvarmesystem at kende

Alpha gulvvarmesystem

Nu er det blevet nemmere og hurtigere at installere gulvvarme. Alpha gulvvarmesystem indeholder alt det bedste fra COMFORT IP-systemet, men vi har gjort det lettere og hurtigere at indkode og arbejde med systemet.

Nu bliver det endnu nemmere for dig som installatør at installere Pettinaroli gulvvarme. Du får blandt andet separat pumpeudgang, mulighed for at indkode flere zoner på én gang og øjeblikkeligt varmekald, så du ikke skal vente på, at termostaterne svarer. Og så sørger Alpha naturligvis for indreguleringen, så du også sparer tid der.

Se Alpha instruktionsvideoer>>

Pettinaroli er nemlig nu kommet med et opgraderet gulvvarmesystem. Systemet hedder “Alpha” og giver dig op til flere fordele i forhold til indkodningen; for eksempel separat pumpetilslutning, mulighed for indkodning af en rumtermostat på flere zoner på én gang og øjeblikkelig varmekald, så du ikke skal spilde tiden på at vente.

Se alle dine fordele ved Alpha>>

Kræver ingen indregulering

Én af de vigtige fordele er, at du med Alpha styringen ikke behøver indregulere de enkelte gulvvarmekredse for at sikre det rigtige flow – det sørger styreboksen nemlig selv for! Så sparer du en masse tid og bøvl på indreguleringen samtidig med at kunden fortsat får den gode komfortvarme.

Derfor skal Alpha ikke indreguleres>>