Gemina Termix: Stor interesse for energieffektive fjernvarmeløsninger på Skandinaviens største VVS-messe

– Vi er utrolig taknemmelige for, at så mange besøgende har bakket op om VVS-messen. Vi har mærket en stor interesse for vores fremtidssikrede fjernvarmeløsninger, der gør det muligt at reducere ressourceforbruget til et minimum, fortæller salgsdirektør Lars Christensen.

VVS-branchen oplever stadig større krav til boligernes miljøbelastning. Ifølge den midtjyske fjernvarmespecialist skal intelligente og energibesparende fjernvarmeløsninger sætte turbo på den grønne omstilling. De besøgende, der lagde vejen forbi Gemina Termix’ stand på VVS’21 i Odense Congress Center kunne opleve et komplet program af fuldisolerede og energieffektive fjernvarmeløsninger til private hjem, etageejendomme og større bygninger.

Styrkede relationer

Hos Gemina Termix er VVS-messen også et værktøj til at kunne pleje både nye og gamle kunderelationer.

– Det har været en fornøjelse igen at kunne møde vores kunder og samarbejdspartnere ansigt til ansigt og præsentere dem for vores nyeste løsninger. Når vi udvikler nye produkter, bruger vi altid de input vi får fra VVS-installatører, ingeniører, fjernvarmeværker og andre kunder. Den personlige kontakt er derfor helt afgørende for os. VVS-messen er et vigtigt værktøj i vores arbejde, da den er med til at styrke vores relationer og udvide vores netværk, siger salgsdirektør Lars Christensen.

VVS’23 vil blive afholdt fra onsdag den 24. til fredag den 26. maj 2023.