Gemina Termix

Fuldisolerede fjernvarmenyheder på Skandinaviens største VVS-messe

Når Skandinaviens største VVS-messe VVS’17 skydes i gang i Odense Congress Center den 26. april, bliver det med energieffektivitet og miljø i fokus. Blandt de 200 udstillere finder man således også Gemina Termix, der er Danmarks største producent af energioptimerede fjernvarmeløsninger. Og som de eneste kan virksomheden i år stille med et komplet program af fuldisolerede produkter.

VVS-branchen er i disse år inde i en rivende udvikling, hvor innovation og produktoptimering har fået fast plads på agendaen hos de fleste af branchens aktører. Det skyldes ikke mindst en øget forventning om, at producenterne bidrager aktivt til at løse de tiltagende miljøudfordringer ved først og fremmest at reducere produkternes forbrug af begrænsede ressourcer som vand og energi.

Hos Gemina Termix i Sunds har man længe haft fokus på isolering og energioptimering, når man har udviklet virksomhedens brede program af fjernvarmeprodukter til både enfamiliehuse, etageejendomme, skoler, idrætshaller, fitnesscentre, industrien m.fl. Resultatet er, at alle vandvarmere, fjernvarmeunits, fordelerunits til gulvvarme og væghængte compactstationer i dag overholder DS 452-normens krav om isolering af tekniske installationer, ligesom alle fjernvarmeunits fra Gemina Termix tillige lever op til kravet om vejrkompensering i DS 469-normen.

Kunderne involveres

På VVS’17 vil de besøgende blandt andet kunne opleve Termix Compactstation 28, der er den seneste innovation fra Gemina Termix. Denne nyhed udmærker sig ikke mindst ved som den første væghængte compactstation på markedet at være fuldisoleret og dermed opfylde de skærpede krav i DS 452 uden behov for dyr og besværlig efterisolering.

– Vi lancerede den fuldisolerede compactstation på Dansk Fjernvarmes Landsmøde i oktober sidste år, hvor den blev utroligt godt modtaget, så nu glæder vi os til at præsentere den for et bredere publikum på VVS’17, lyder det fra Sales Director Lars Christensen. Han fremhæver, at Gemina Termix nu som den eneste producent af fjernvarmeløsninger kan præsentere et komplet program af fuldisolerede produkter, idet alle andre compactstationer på markedet kræver ekstra isolering for at leve op til kravene i DS 452.

Lars Christensen lægger samtidig vægt på, at virksomhedens nyeste innovation er sket i et tæt samarbejde med kunderne. – Customer Involvement har høj prioritet hos Gemina Termix, både når vi udvikler nye standardprodukter som Compactstation 28 og i forbindelse med specialløsninger, siger han og tilføjer: – Det kan for eksempel være projekter, hvor der er behov for en skræddersyet løsning for at kunne indfri isoleringskravene i installationer på begrænset plads. På den front er vi specialister i at løse vores kunders individuelle udfordringer, og det er også en af de ting, vi glæder os til at snakke med både installatører og andre besøgende om på VVS’17.

ic4a9288-edit_gemina_termix_stand

VVS’17 arrangeres af Odense Congress Center i samarbejde med VELTEC, der er Danmarks største tekniske brancheorganisation. Gemina Termix vil være at finde på stand 4527 i Hal C.