Digital marketingmedarbejder søges

Vil du markedsføre fremtidens fjernvarmeløsninger på et fjernvarmemarked i stærk vækst? Så har du nu mulighed for at komme med på vores vækstrejse og videreudvikle vores digitale marketingprofil.

Til en nyoprettet stilling i vores marketingafdeling søger vi en engageret kollega, der både favner struktur og kreativitet,  og som kan løfte vores digitale tilstedeværelse til et nyt niveau.

Dit hovedfokus vil blive digital marketing, men du vil også komme til at indgå i det daglige arbejde i marketingafdelingen med de ad hoc-opgaver, der opstår henad vejen. Så det vil være en fordel, hvis du har erfaring med WordPress samt Microsoft og Adobe-programmerne, men ikke et ”must”. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære nye programmer at kende.

Du er positiv af sind og har et veludviklet servicegen – ingen opgave er hverken for lille eller for stor for dig. Du evner at styre flere projekter på samme tid og prioritere opgaverne i en travl hverdag.

Vi forestiller os, at du enten er uddannet indenfor digital marketing eller har stor erfaring hermed, og at du eventuelt også besidder en grafisk baggrund eller ihvertfald har et godt grafisk øje med sans for detaljen.

Du får en rolle med en stor kontaktflade til andre afdelinger i virksomheden. Vi løfter i flok og hjælper gerne hinanden med sparring og support. Du kan se frem til et arbejdsmiljø med engagerede kolleger og et godt fællesskab.

Mød menneskerne bag Gemina Termix her

Læs mere om jobbet her termix.dk/job