
Hvordan skaber vi en byggeproces, der både er effektiv, bæredygtig og drevet af stærkt samarbejde?
En ting er sikkert: Den traditionelle, lineære tilgang er ikke længere tilstrækkelig. Skal vi sikre kvalitet og bæredygtige projekter, skal vi ændre vores tilgang – og det starter med at forstå den nye byggeproces.
På konferencen Den Nye Byggeproces – bæredygtighed gennem stærkt samarbejde den 18.-19. juni får du viden om, hvordan den nye byggeproces skaber værdi FØR, UNDER og EFTER byggeriet. Du får inspiration, værktøjer og nye perspektiver fra vigtige stemmer i branchen – så du kan gå fra ambitioner til handling.
Er du blevet nysgerrig? Så tag det første skridt mod en mere effektiv, bæredygtig og samarbejdsdrevet byggeproces ved at tilmelde dig konferencen og få helt konkret viden om hvad du kan gøre både før, under og efter byggeriet.
FØR: Den blinde vinkel: Hvorfor prioritere ”pre-design”-faserne?
Med den stigende kompleksitet i verden er der mange nye beslutninger at træffe, når man står over for et nyt byggeprojekt. Derfor er det afgørende at prioritere ”pre-design”-faserne, hvor du har størst mulighed for at påvirke et projekt. I nogle byggeprojekter er dette desværre stadig en blind vinkel.
Glæd dig til at høre Maj Bastholm Petrin og Paulina Lis fra Rambøll dele indsigter fra ”pre-design”-faserne sammen med en case fra et Rambøll/Henning Larsen-samarbejde.
UNDER: Fra siloer til synergi: Digital integration af bæredygtighed i byggeprocessen
Hvordan kan digitale værktøjer og automatiserede beregninger skabe sammenhæng mellem eksperter og projekterende? Vi omsætter teori til praksis. Med fokus på konkrete samarbejdsmodeller og værktøjer demonstrerer Tore Hvidegaard, der er arkitekt hos 3dbyggeri danmark, hvordan arbejdet kan gøres lettere, og data-drevet beslutningstagning kan integreres i alle dele af processen – fra skitse til færdigt byggeri.
EFTER: Bæredygtige byggeprocesser – driften efter overdragelse
Performance gap opstår, når en bygnings faktiske ydeevne afviger fra det forventede. Årsagerne spænder fra brugeradfærd, forkert brug af HVAC, fejl i systemkalibrering til manglende vedligeholdelse og utilstrækkelig vidensoverdragelse. Men hvordan minimerer vi dette gap? Det kan du blive klogere på i denne samtale mellem bygherre, entreprenør, ingeniør og arkitekt:
Thomas Japp Davidsen, projekteringschef, CG Jensen
Christian Gjessing Bruun, ESG og bæredygtighedschef, AKF Holding
Troels Holm, teamleder – udvikling og bæredygtighedsleder, H+ Arkitektur
Mark Askegren Anderson, chefrådgiver, Spangenberg & Madsen
Moderator: Mette Qvist, afdelingsleder, Bæredygtighed og Bygherrerådgivning, Spangenberg & Madsen
Læs mere, se programmet og tilmeld dig her.