Brødrene Dahl

Cykellevering er et stort hit hos Brødrene Dahl

For 1 måned siden startede Brødrene Dahl med at køre Kvikleveringer ud på cykel fra to butikker i København. Allerede nu er cykelleveringen så stort et hit hos kunderne, at det bliver rullet ud i flere butikker

”Kundernes respons på at modtage deres Kvikleveringer på cykel har udelukkende være positive. Og samtidig kan vi se at leveringstiden i mange tilfælde er blevet kortere. Derfor føler vi os trygge ved at rulle cykellevering ud i flere af vores butikker, som er placeret i København” fortæller Lasse Halliday, Logistikdirektør for Brødrene Dahl. Lasse fortsætter: ”Samtidig er det endnu et skridt i den rejse vi er på i Brødrene Dahl – hen mod at blive en mere bæredygtig virksomhed.”

At kunderne er glade for cykelleveringen, kan også ses på den undersøgelse, som Brødrene Dahl har lavet, blandt kunder, som har modtaget Kvikleveringer med cykel. Her scorer cykelleveringen et 5-tal ift. kundernes tilfredshed, på en skala fra 1 til 5. Og det samme gør hastigheden – altså hvor lang tid der går fra kunden har tastet deres bestilling, til cykelbuddet er der med produkterne. Kunderne kalder tiltaget for ”genialt”, ”super smart” og et ”godt grønt tiltag”.

”Hos Brødrene Dahl arbejder vi på at gøre det nemmere for kunderne at træffe et bæredygtigt valg. Det er vores cykellevering med til. Samtidig ved vi, at mange håndværkere er pressede på tiden, så derfor giver det fantastisk god mening, at vi nu kan sikre kunderne deres varer endnu hurtigere.” slutter Lasse.

Brødrene Dahl glæder sig til at kunne levere endnu flere varer på cykel til deres kunder fremover.