WAGO Denmark A/S

WAGO X´-COM® S-SYSTEM med stikbare indgange og udgange

WAGO’s serie af stikbare, skinnemonterede rækkeklemmer kaldt X-COM® S-SYSTEM får nu flere egenskaber med en ny model, der muliggør stiktilslutning på både indgangs- og udgangssiden. Denne nye løsning er stikbar og modulær og kombinerer stikbare, skinnemonterede rækkeklemmer med stikforbindelser for at opnå markante tidsbesparelser. Stikbare, skinnemonterede rækkeklemmer er utroligt lette at installere i styretavler, hvilket gavner dem, der arbejder på trange og komplicerede installationssteder. Der kræves kun én hånd til hurtigt at placere stikket i den rigtige position og tilslutte det.

For at gøre det endnu lettere kan præ-konfektionerede ledningsnet hurtigt og driftssikkert tilsluttes. Alle stik kan kodes og er beskyttet imod fejlstik. Kodning forhindrer fejlstik af hunstik med samme antal poler. De skinnemonterede rækkeklemmer beskytter også imod utilsigtet kontakt i adskilt tilstand.

En yderligere fordel: X-COM® S-SYSTEM er kompatible med alt tilbehør til TOPJOB® S-standard klemmer, – herunder lasker og opmærkningssystem.

Tilgængelighed: –

2022-160X      Juni 2019

2022-180X      September 2019

Om WAGO

WAGO-koncernen er en international, standardangivende leverandør af elektrisk forbindelsesmateriel, automation samt elektroniske interface-produkter. WAGO er verdensførende inden for skrueløs forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi. WAGO er fortsat med at vokse siden etableringen i 1951 og har nu en arbejdsstyrke globalt på over 8.500, og omkring 3.900 af dem arbejder i Tyskland på hovedkontoret i Minden (Nordrhein-Westfalen) og i Sondershausen (Thüringen). Virksomhedens regnskabstal for 2018 viste en omsætning på EUR 932 mio.

 

Kontakt:
WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG

Sascha Rentzing

Postfach 2880

32385 Minden

Tlf.: 44 35 77 77

Fax: 44 35 77 87

E-mail: sascha.rentzing@wago.com

Hansastraße 27

32423 Minden

Tyskland

http://www.wago.com

 

——————————————————————–

WAGO er et registreret varemærke tilhørende WAGO Verwaltungsgesellschaft mbH.