WAGO Denmark A/S

WAGO PFC200-controllere med nyt EtherCAT® Master-funktionsområde

Nu med EtherCAT® – WAGO har udvidet anvendelsesområdet betragteligt for vores generation af PFC200-controllerne.

Det var vigtigt for WAGO’s udviklere at understøtte EtherCAT®-feltbussen, det øger antallet af feltenheder, som kan adresseres betragteligt, samt øger PFC200-controllernes anvendelsesområde.

Takket være adskillige nye funktioner har WAGO udvidet anvendelsesområdet betragteligt for den nye generation af controllere. Den nye udgave gør det nu muligt at integrere enhver EtherCAT®-slave i et PFC200-baseret kontrolsystem. Nyudviklingen af PFC200-controllerne giver mulighed for omfattende konfigurering af feltbussen og er en stor nyskabelse:

Programmører kan let specifiere, hvilket bussystem der skal anvendes med deres eksisterende hardware – der kræves intet nyt.

Forventet tilgængelighed: Marts 2019.

 

Om WAGO

WAGO-koncernen er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Minden i Tyskland. WAGO har gennem tre generationer drevet uafhængig virksomhed og har siden grundlæggelsen i 1951 udviklet sig til en leverandør af løsninger til elektriske forbindelser og automation samt interface, som er med til at sætte standarderne internationalt.  WAGO er verdensførende inden for skrueløs forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi.  WAGO beskæftiger ca. 8.500 medarbejdere på verdensplan, heraf ca. 3.600 i Tyskland.  Virksomhedens seneste regnskabstal for 2017 viste en omsætning på EUR 862 mio.

 

Kontakt:
WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG

Kira Limbrock

Postfach 2880

32385 Minden

Telefon: 0571/887-0

Fax: 0571/887-169

Email: Kira.limbrock@wago.com

 

Hansastraße 27

32423 Minden

Deutschland

http://www.wago.com

 

——————————————————————————————————————————————————–

WAGO er et registreret varemærke tilhørende WAGO Verwaltungsgesellschaft mbH.