VIDEO: ECO 190 case

GENVEX ECO 190 INSTALLERET I LEJLIGHEDER I AARS: “GENVEX’ RÅDGIVNING GIVER ØGET SIKKERHED FOR AT INSTALLERE KORREKT”. VVS-installatør Glenn Samuelsen fra Aars har arbejdet med Genvex’ produkter i 15 år. Ikke kun fordi produkterne er nemme at indsætte, men også på grund af Genvex’ rådgivning.

“JEG HAR VALGT ET GENVEX-ANLÆG TIL OPGAVEN, FORDI DET PASSER PRÆCIST IND I VORES BOLIGPROJEKT. ECO 190-ANLÆGGET ER KOMPAKT, SÅ VI KAN FÅ DET IND OPPE UNDER LOFTET”

Glenn Samuelsen fra Samuelsen VVS er i gang med sin største ventilationsopgave til dato:

 

Via sit ejendomsfirma Samuelsen Ejendomme ApS er han ved at opføre seks lejligheder på 78 m2 på Gl. Tingvej i Aars, en halv times kørsel sydvest for Aalborg. Alle skal have nyt ventilationsanlæg.

 

– Jeg har valgt et Genvex-anlæg til opgaven, fordi det passer præcist ind i vores boligprojekt her i Aars. ECO 190-anlægget er kompakt, og det giver os mulighed for at få det ind oppe under loftet, som rent faktisk var det eneste sted, vi kunne placere det. I de tre øverste lejligheder har vi trukket anlæggenes rør oppe under tagkonstruktionen, så de ikke tager plads fra beboerne. Lejlighederne bliver mere attraktive, siger Glenn Samuelsen.

 

RÅDGIVNING SIKRER KORREKT INSTALLERING

Glenn Samuelsen har arbejdet med Genvex på fem andre projekter siden 2002. I dag bruger han mere tid på at sparre med ventilationsvirksomheden end tidligere og lytte til deres rådgivning.

 

– Genvex har en super god rådgivning. Vi får rådgivning igennem projektet fra start til slut. Det er bare at ringe til dem, sende dem en oversigt over grunden og ejendommen, så udarbejder de hurtigt en ny pdf-plantegning over rørføring og andet, hvis vi skal have ændret på kanalstørrelse eller føringsveje. I dag bruger jeg deres rådgivning mere, bl.a. i forbindelse med nye opgaver, hvor der kan komme overraskelser i forhold til dimensionering. Det giver en øget sikkerhed for at installerer korrekt, siger Glenn Samuelsen.

 

ØNSKES: ’PERFEKTE ANLÆG’

– Vi bruger dem til at sparre med for at få et perfekt anlæg. Det giver en stor tryghed. Genvex hjælper mig desuden med at projektere, dvs. at finde den rette størrelse på rørene til udsugningen, så vi kan få den optimale mængde luft i lejlighederne.

 

Ifølge Glenn Samuelsen tager det to mand to dage at sætte et ventilationssystem op i et standardparcelhus. Når huset er færdigt, og tømreren har indsat dampspærre, skal man tilbage og indregulere ventilationssystem og indsætte kontrolventiler. Sidste fase tager tre timer. Uden ventilation opstår der svamp og råd.

 

Følg os på LinkedIn.