Vi søger en teknisk fjernvarmesælger

Vi søger en teknisk fjernvarmesælger

Brænder du for relationssalg? Har du evnerne til at udbygge et stærkt samarbejde med dine kunder? Og har du styr på fjernvarme? Så er det måske dig, vi søger som vores nye tekniske fjernvarmesælger til METRO THERMs fjernvarmeteam.

Til METRO THERMs fjernvarmeteam søger vi lige nu en relationsskabende og samarbejdsorienteret fjernvarmesælger med en både kommerciel og teknisk forståelse inden for fjernvarme.

Du vil få ansvaret for Distrikt Syd, bestående af Sydjylland, Fyn og Langeland, hvor du skal arbejde både med vedvarende salg og tilbudsgivning til vores grossister, installatører og fjernvarmeværker, rådgivende salg til ingeniører og rådgivere samt opsøgende salg.

Din hverdag vil være en blanding mellem kørsel i distriktet samt skrivebordsarbejde på kontoret eller hjemme. Fordelingen mellem eksisterende kunder og nysalg vil ligge på ca. 80/20. Udover de daglige opgaver vil du deltage i messer, salgsmøder og andre fysiske møder.

Vi forventer, at du:

  • har en teknisk forståelse inden for fjernvarme
  • brænder for det kommercielle
  • arbejder struktureret og målrettet
  • er god til at følge dine opgaver til dørs
  • er god til at lytte og køre ud til dine kunder – nuværende som kommende.

Derudover er det en fordel, at du har nogle års erfaring inden for salg, hvor du bl.a. har udarbejdet tilbud.

Lyder det som noget for dig? 

Så læs mere om stillingen og ansøg lige her. 

Rekrutteringsprocessen varetages af Career JKS og har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte chefkonsulent Vibeke Winberg på telefon 73 32 57 56.

Vi glæder os til at høre fra dig.