Vi søger en tekniker til optimering og vedligehold af automatiske produktionslinjer

Vi søger en tekniker til optimering og vedligehold af automatiske produktionslinjer

Motiveres du af en alsidig hverdag og høj teknisk faglighed, hvor du selv kan tage ansvar og følge processerne til dørs? Har du specialviden inden for PLC, robotteknologi eller blot en bred viden inden for automation? Så kan du være med til at styrke vores organisation og viden.

Vi søger en engageret og selvmotiverende ny kollega, der kan indtræde i vores vedligeholdelsesteam og samtidig give sparring til vores produktionstekniske afdeling (PTA).

Om jobbet og METRO THERM
Hos METRO THERM arbejder vi med produktion af varmtvandsbeholdere og varmepumper primært til det skandinaviske marked, og i den proces indgår flere automatiske processer. Du vil få en central rolle i at sikre daglig drift, procesoptimering og fremadrettet udvidelse af fabrikkens produktionskapacitet via automatisering.

Primære opgave, men ikke begrænset til:

  • Sikre stabil og effektiv drift af vores maskinpark. Overvåge og vedligeholde maskiner så driftstop minimeres effektivt
  • Reparationsopgaver, herunder diagnostik og fejlfinding
  • Optimering og procesforbedrende tiltag i samarbejde med PTA
  • Træning af produktionsfolk til bedre forståelse af proces og udstyr

Hvem er du? 
Vi forstiller os, at du har en uddannelse som industrielektriker, automationsteknikker eller anden el-teknisk baggrund.

Du har en passion for teknologi og automatisering, og du arbejder metodisk i at analysere data og derved skaber et fundament til forbedring.

Vi tilbyder 
En fuldtidsstilling på 37 timer fordelt typisk fra mandag til fredag. Du indgår i en vagtplan med dine kollegaer, så produktionen altid kan serviceres. (Ingen nathold)

Vi har pensionsordning og sundhedsforsikring som en del af ansættelsesforholdet.

Læs mere og søg
Du kan læse meget mere om stilligen lige her. 
Søg stillingen her. 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte vedligeholdsleder Kenn Jørgensen på 48770053 eller produktionstekniskchef Poul Andersen på 48770013.

Vi glæder os til at høre fra dig.