Ventilation er vejen til en god nats søvn

De fleste af os tilbringer cirka en tredjedel af vores liv i vores soveværelse. Det er langt mere, end hvad vi tilbringer i noget andet rum i vores liv. Derfor er et behageligt og sundt indeklima utroligt vigtigt.

Når vi sover, har vi brug for at få frisk luft med masser af ilt ned i lungerne. Vi har brug for masser af ro. Og så har vi brug for så lidt CO² og skadelige partikler i soveværelset som overhovedet muligt.

Det kan et ventilationsanlæg hjælpe os med.

Med et ventilationsanlæg får du nemlig:

 • Mere kontrol
  Ved åbne vinduer har du ingen kontrol over, hvilke partikler luften bringer med ind i huset, lige som du heller ikke kan kontrollere temperaturen.
  – Med et ventilationsanlæg har du langt bedre kontrol, da du kan indstille dine ønskede niveauer via anlægget, så de holder sig stabile hele natten.
 • Mindre varmetab
  Når vinduerne står åbne og temperaturen udenfor er lavere end indenfor, vil varmen fra soveværelset sive ud af din bolig.
  – Med et ventilationsanlæg med varmegenvinding bliver varmen kontinuerligt fordelt i boligen – samtidig med at luften konstant bliver udskiftet.
 • Garanti for ro 
  Med åbne vinduer risikerer du, at larm og støj udefra forstyrrer din nattesøvn. Det kan være alt fra lyn og torden til skraldemanden kl. 6 om morgenen.
  – Med et ventilationsanlæg sikrer du dig, at natten bliver stille og søvnen bliver rolig.

Du kan læse meget mere om, hvordan et ventilationsanlæg kan sikre dig en god nats søvn via dette link.