METRO THERM A/S

Træpillefyr med modulerende effekt

METROCOMPACT 20/30 er et energieffektivt træpillefyr, der tilpasser sig det aktuelle varmebehov. Pillefyret matcher de krav, der stilles på det danske marked, både hvad angår ydelse, energibesparelser og nem betjening.

Træpillefyr er blevet populære i de senere år, fordi de giver en stabil og god varme i hele huset. Moderne pillefyr er lette at bruge og er som oftest selvrensende, så de er også lette at vedligeholde og servicere. Oven i købet er pillefyr CO2-neutrale og giver store besparelser på varmeregningen i sammenligning med fx oliefyr.
Pillefyr
Tilpasser sig det faktiske varmebehov
De to modeller, METROCOMPACT 20 og METROCOMPACT 30 har hver en effekt, der automatisk tilpasser sig varmebehovet mellem 6-20 kW og 9-30 kW. Det er en stor fordel da det betyder, at pillefyret kun bruger lige præcis den mængde træpiller, der er nødvendig. Salgschef hos METRO THERM, Christian Brydensholt fortæller – METROCOMPACT 20 er et af de mest økonomiske og energieffektive træpillefyr på det danske marked. Og det er et vigtigt parameter for danskerne, at økonomi og teknik går op i en højere enhed. Tilmed er designet pænt og diskret.

Automatisk og selvrensende

METROCOMPACT giver en stabil og god varme i hele huset, er let at bruge og har en selvrensende konvektionsdel, der holder kedlen ren. Det letter både vedligeholdelse og service og sikrer en effektiv forbrænding. Rengøringen er let på grund af det stående konvektionssystem, den automatiske rensning og den veldimensionerede askeskuffe. Desuden er der automatisk tænd og sluk.

Store besparelser på varmeregningen
Pillefyret er grundigt isoleret med mineraluld, som mindsker varmetabet. Træpiller er desuden en billig energikilde og med iltstyring og sug/træk blæser kan forbrændingseffektiviteten hæves yderligere.

Eksklusivt og smukt design
Træpillefyr og pillemagasiner (300 og 500 liter) er i diskret og praktisk design. De er udført i side-by-side design, som kan vendes på flere måder, så det passer til den enkelte installation. Både pillefyr og magasin fremtræder i et diskret, antracitgråt stålkabinet, der er praktisk i såvel bryggers som i uderum.