FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Torben Ruth fejrer 25 års jubilæum hos Damixa

Fredag den 8. december 2017 kan maskinarbejder Torben Ruth fejre 25 års jubilæum i Damixa, der siden 1932 har produceret og udviklet dansk designede vandhaner og armaturer på fabrikken i Seden nordøst for Odense.

Torben Ruth startede i Damixas loddeafdeling den 8. december 1992, hvor han stod for at reparere og vedligeholde produktionslinjer og maskiner. Efter fem år flyttede Torben til montagen, hvor vandhaner og termostater bliver fremstillet. Siden rykkede han afdeling til teknisk service, hvor han nu sætter produktionslinjer op, reparerer og vedligeholder såvel maskiner som de bygninger, der har huset Damixa siden flytningen til Seden i 1966. I dag er Damixa ejet af den svenske armaturkoncern FM Mattsson Mora Group, der er Nordeuropas ældste vandhaneproducent.

Gode kolleger er det vigtigste
For Torben Ruth er det de gode kolleger og den gode sammenhold med kollegerne, der er årsagen til, at han har valgt at blive 25 år på samme arbejdsplads.

Hele sit liv har Torben Ruth arbejdet i Odense og omegn. I 1987 blev han udlært maskinarbejder fra Odense Tekniske Skole med en læreplads hos Hanstrups Fabrikker (tidl. Glud og Marstrand). Her blev han efterfølgende fastansat, indtil han i 1992 startede hos Damixa, der dengang var en af Odenses største virksomheder.

En stor del af sin fritid bruger Torben på Odense Ungdomsskole, hvor han underviser de unge odenseanere i Motorlære på Odense Kommunale Motorklub hver tirsdag aften. Her er der fokus på at reparere knallerter og gocards og om sommeren er det på speedwaybanen, at Torben bruger meget af sin tid.

25 års jubilæet markeres internt med et arrangement på dagen den 8. december blandt medarbejdere og kollegaer på fabrikken på Fyn.