testo Smart Probes trådløse følere: Nye og forbedrede versioner og flere sæt

Med de nye testo Smart Probes sæt, bliver det endnu nemmere at udføre måleopgaver indenfor varme-, køle- og ventilationsbranchen. De små og kompakte følere betjenes nemt via din smartphone eller tablet – og tilmed med dansk app.

Målinger via en app har mange fordele
Du kan udføre målingerne uanset hvor du befinder dig, da displayet fungerer trådløst via en app – selv på flere meters afstand fra føleren. Og displayet kan vise flere følere på en gang – faktisk helt op til 6 Smart Probes samtidigt, hvilket fx gør det muligt, at sammenligne flere forskellige tryk- og temperaturmålinger i et kølesystem.

Lagrede menuer til specielle applikationer
Målemenuerne er lagret i app’en. Du kan lave automatisk beregning af fordampning og kondenseringstemperaturer, samt overophedning (superheating) og underkøling (sub-cooling), flowmålinger i rør/kanaler og temperaturmåling ved hjælp af infrarødt lys med hurtig billeddokumentation inkl. måleværdier og markering af måling.

Nyhed: Nu kan du få en ny og forbedret version af testo smart probes
De nye smart probes testo 115i, testo 605i og testo 549i har nu en udvidet Bluetooth rækkevidde på op til 100 meter. Og testo 405i har en teleskopfunktion, som gør, at du kan nå op til 400 mm – det er smart til målinger i fx ventilationskanaler.

Den nye testo 605i har en bøjelig føler, og dermed er det nemt og bekvemt, at foretage målinger ved ventilationsudtag. Dens tyndere målespids er perfekt til mindre blændeåbninger, og den stabile magnetiske holder, giver en endnu mere sikker fæstning af instrumentet. Tilslutningsdelen på den nye testo 549i er vinklet med 45°, hvilket gør montering nemmere.

En rød lasermarkering viser automatisk målepunktet med testo 805i infrarødt termometer. På den måde kan du se præcis, hvad det er du måler – og hvad du ikke måler. Og markeringen vises også i den rapport du kan lave med testo smart probes app’en.

testo Smart Probes HVAC/R ultimativ sæt
De nye testo smart probes fås også som sæt. Et af dem er HVAC/R ultimativ sæt, som er et all-round sæt til måleopgaver indenfor varme, aircondition, køle og ventilation. Sættet indeholder alle de 8 testo smart probes følere til temperatur, tryk, luftfugtighed og lufthastighed. Sættet er dermed perfekt til at udføre funktionstest eller vedligeholdelse via din smartphone eller tablet.

Nu kan du udføre alle måleopgaver indenfor varme, aircondition, køle og ventilation med ét sæt.

testo smart probes trådløse følere