METRO THERM A/S

Stille som en mus – perfekt til dit rækkehus

Nu lancerer METRO THERM vores nyeste varmepumpe – den støjsvage F6, som er designet til det nordiske klima, og som egner sig særligt godt til række- og sommerhuse.

Den kolde tid nærmer sig, og inden længe får vi alle sammen brug for at skrue alvorligt op for varmen. Sidder du i et rækkehus eller et helårssommerhus, så har METRO THERM med deres nye F6-varmepumpe et godt bud på, hvordan du kan sikre, at din vinter ikke bare bliver varm og tryg, men også stille og rolig. På to meters afstand bliver lydstyrken nemlig aldrig højere end 36 Db(A), så selv i tæt byggeri vil man stort set ikke kunne høre den.

F6 er ideel sammen med gulvvarme og radiatorvarme, da den er super effektiv ved de temperaturer, som de to varmesystemer opererer i, og med sin frekvensstyrede kompressor regulerer den selv ydelsen efter behovet i din bolig,
F6 er ideel til vores kolde vinter, da den kan operere ved udendørstemperaturer helt ned til
-20 grader og stadig levere fremløbstemperatur på 58 grader.

Via app’en myUpway kan du se driftsstatus og energiforbrug for F6, som sammen med METROAIR 330 udgør et komplet varmesystem.
Læs mere på:
http://www.metrotherm.dk/Professionelle/Varmepumper/Professionelle/Varmepumper/Luft-vand-varmepumper.aspx?ProductID=PROD39