Slut med fugt i vinduerne hos Finn på Bornholm

Bedre indeklima i andelsbolig

I en ny film kan du møde Finn Pedersen fra Bornholm, der har fået forvandlet sit indeklima med en Premium Preheat 250 fra Genvex.

I den lille, hyggelige havneby Hasle på Bornholms vestkyst bor Finn Pedersen. Finn og hans kone valgte – efter mange år i stort hus – at flytte til en mindre andelsbolig med et håb om færre forpligtelser og mindre vedligehold.

Sådan skulle det dog ikke gå.

De fandt nemlig begge ret hurtigt ud af, at andelsboligen var alt for tæt bygget, hvilket skabte både fugtproblemer og dårligt indeklima. Efter et opkald til en gammel fodboldkammerat skulle alt dette dog ændre sig.

“Tidligere var det faktisk sådan, at vinduerne var våde 8-10 cm op, og nogle gange, når der var koldt, så lå der også små pytter eller søer af vand”, fortæller Finn Pedersen.

Et aktivt ventilationsanlæg gjorde den store forskel
Finn Stenbye fra Bornholms Agro & Ventilation troppede hurtigt op på adressen og med sig havde han en idé til, hvordan Finn og hans kone i fremtiden kunne få en bolig uden vand på vinduer og vindueskarme – nemlig ved hjælp af en Premium Preheat 250.

En Premium Preheat 250 markerer sig nemlig ved at være en tre-i-en løsning, der både giver et godt ventileret indeklima samtidig med, at den tilfører varme eller kulde til boligen ved hjælp af dens indbyggede varmepumpe. På den måde undgås den kondensering, der tidligere skabte våde vinduer.

“Det har haft stor indflydelse. I dag har det jo været frostvejr, og der er helt tørt. Det er faktisk utrolig dejligt, at vi slipper for at løbe og tørre af hele tiden”.

Læs mere 
Kunne du tænke dig at høre mere om Finn Pedersens transformerede indeklima?

Så kan du læse hele historien lige her. 

Du kan se filmen lige her: