Slå til nu og spar 8.000 kr. – men skynd dig!

Spar penge på en varmepumpe - men slå til nu!

Lige nu får du tre års gratis service med i købet, når du køber en varmepumpe fra METRO THERM. Det er en besparelse på ca. 8000 kr. Men skynd dig. For hvis du vil benytte dig af tilbuddet, skal du nemlig have en købsaftale i hus i denne måned.

Svingende og tårnhøje priser på olie og gas, ustabil energiforsyning og klimaforandringer. Det er efterhånden tydeligt for alle, at vi er nødt til at tage den grønne omstilling alvorligt – for fremtidens skyld. Måske tænker du, at gas- og oliepriserne har stabiliseret sig igen. Og at klimaet i Danmark er lige så gråt og vådt, som vi kender det. Men hvor længe varer det, før den næste krise rammer? Og hvor længe tør DU vente?

Har du overvejet at udskifte dit gamle, dyre gasfyr eller miljøsvinende oliefyr? Så foreslår vi, at du udskifter det med en driftssikker, grøn og billig varmepumpeløsning fra METRO THERM?

Lige nu får du nemlig hele 3 års gratis serviceaftale med i købet. Det vil betyde en samlet besparelse på cirka DKK 8.000,-. Men skynd dig. For hvis du vil benytte dig af tilbuddet, skal du nemlig have en købsaftale i hus i denne måned(!).

Investér i fremtiden – prioriter en billigere og mere energieffektiv løsning til dit hjem med en varmepumpe fra METRO THERM.

Læs meget mere om kampagnen lige her.