Se hvad du kan opleve, når METRO THERM kommer til VVS’23

Gå ikke glip af årets VVS-messe i Odense Congress Center. Her kan du nemlig besøge METRO THERMs stand, hvor vi står klar med alt fra ølsmagning, baristakaffe, spændende konkurrencer og live-præsentation af nye produkter.

Traditionen tro kan du møde METRO THERM på VVS-messen i Odense Congress Center.

VVS’23 løber af stablen d. 24. til 26. maj og i år deler vi stand med vores datterselskab Genvex. Derfor kan vi præsentere en ekstra bred vifte af produkter til varme, varmt vand og ventilation – og du kan få rådgivning om, hvordan du kan kombinere vores produkter og løsninger til gavn for dine kunder.

Udover at kunne præsentere masser af spændende produktløsninger inden for både varme, varmt vand og ventilation, har vi også et par ekstra overraskelser med i ærmet.

Du kan bl.a.: 

  • Deltage i vores konkurrence om at blive racerkører for en stund
  • Opleve live-præsentation af METRO Delta – vores nyeste væske-vand varmepumpe, som er perfekt til mindre boliger og rækkehuse i kombination med fx PVT-paneler, jordvarme eller termonet.
  • Afprøve vores nye digitale installatørværktøj, som med få klik kan give dig anbefalinger til, hvilke af vores produkter og løsninger, der passer til netop dit projekt eller opgave.
  • Få en gratis kop lækker baristakaffe eller iskoldt vand.
  • Komme til ølsmagning af en række forskellige specialøl, onsdag og torsdag eftermiddag kl. 14:30

Derudover står vores dygtige og veloplagte salgsteam naturligvis klar til at møde jer alle og tage en snak om løst og fast, produkter og løsninger – og måske dit kommende projekt

Vi glæder os til tre spændende og inspirerende dage i godt selskab og håber du slår vejen forbi vores stand.

Du finder os i hal C på stand nr. 3513.

Mangler du en billet til årets VVS-messe? 
Så kan du hente din GRATIS billet lige her.