Schneider Electric introducerer nyt installationssystem

Modulære enheder til det moderne kontor

Unica System+ er standere, gulvbokse, stave og smarte bordenheder i flot, nordisk design

Intet varer evigt. Det gør den måde, vi indretter og bruger vores kontorer og arbejdsstationer på, heller ikke. Derfor introducerer Schneider Electric nu Unica System+ – et nyt installationssystem, som er udviklet til moderne arbejdspladser i konstant forandring.

Unica System+ er et komplet system med løsninger til ethvert behov. Uanset om det gælder en hel kontorbygning, et stort konferencecenter, en lille virksomhed eller hjemmekontoret, er Unica System+ klar til opgaven.

Fleksibilitet er altafgørende
Systemet er udført i den kendte, høje Schneider-kvalitet og skiller sig ud med et flot, nordisk design, som passer ind overalt. Og takket være den modulære opbygning er Unica System+ fleksibelt, så det er nemt at udbygge og tilpasse nye brugsmønstre på den fleksible arbejdsplads.

 Unica system+ -sortimentet består af:

  • Gulvbokse
  • Stave
  • Standere
  • Bordenheder
  • Stort udvalg af tilbehør

De robuste gulvbokse fås i tre forskellige størrelser. De er udstyret med et låg, der kan holde til at man kommer til at træde på det.

I bygninger med elektriske føringer i loftet er Unica System+ stave det ideelle valg. Ligesom det øvrige sortiment kan stavene tilpasses efter behov og udvides med bordplade eller knage til overtøj. Er der behov for ekstra elektrisk beskyttelse, kan Unica System+ stave også forsynes med en Acti9 automatsikring.

De flytbare standere i Unica System+ er oplagte til bygninger, hvor de elektriske føringer ligger i gulvet. Standerne er modulære og fleksible, fås i to farver (antracitgrå og hvid) og kan også leveres med bordplade eller håndtag, som gør det endnu nemmere at flytte standeren.

Bordenhederne, som lanceres lidt senere på året, byder på tre forskellige størrelser og mange kombinationer af udtag til 230V og USB:

  • XS til montering i Ø60 mm hul i bordplade – fås også til trådløs QI-opladning af smartphones
  • S til nem fastgørelse på kanten af bordet
  • M (modulære enheder) som både kan placeres frit liggende eller skruet fast på bordpladen, skrues fast under bordpladen eller gøres fast ved kanten over og under bordpladen sammen med en plade til afskærmning. Enhederne kan udvides og kombineres med forskellige typer udtag, og de fås i fire designvarianter: Antracitgrå, hvid, antracitgrå med grå stofdetaljer samt hvid med grå stofdetaljer. Flere farvemuligheder er tilgængelige ved specialordrer.

Komplet sortiment af tilbehør
Også når det gælder tilbehør er Unica System+ sortimentet komplet og gennemtænkt. Det omfatter alt hvad der skal til for at sammensætte den helt løsning hver gang: Gulvlister, kabelskjulere, selvlukkende kabelstrømper, kabelbøjler, beslag, samlestykker, endestykker og meget mere.

Unica System+ er tilgængeligt hos el-grossisterne nu.

Se hele sortimentet her

Ny OptiLine 45 serie erstatter OptiLine 50 -serien.
Samtidig med lancering af Unicas System+ lancerer vi også den nye OptiLine 45 som en erstatning til OptiLine 50.

OptiLine 45 er et komplet installationssystem med kanaler, udtag, udløbsstænger og udløbsstolper. Systemet er specielt designet for nem og hurtig installation, der sammen med et stilfuldt udtryk, gør det nemt og fleksibel i forhold til fremtidige opgraderinger og ændringer.

Modulerne er 45x45mm, som bruges til både OptiLine 45 og Unica System +, hvilket skaber et mere komplet system.

Produktinformation – materialer og farver:

  •  Installationskanaler i PVC RAL 9010 eller naturanodiseret aluminium
  • Udløbsstænger og stolper: Aluminium, naturanodiseret eller pulverlakeret hvid. Der bruges kun selvslukkende bly- og cadmiumfri PVC (uden RoHS-stoffer). Fritstående eller til fastspænding mellem loft og gulv, 1- og 2-sidet. Specialudgaver på bestilling.

Se mere i produktkataloget