WAGO Denmark A/S

Saml alt på ét sted – med WAGO’s cloud

Der lanceres en ny udgave af WAGO’s cloud med større fokus på anvendelighed. Ud over de gennemprøvede funktioner, såsom controllerstatusstyring og dashboards har WAGO fokuseret på at udvikle et moderne og tydeligt design i app-strukturen samt på andre funktioner, såsom fjernadgang. Med cloud tilbyder WAGO en nem og intuitiv løsning til centralstyring af maskindata.

Med den opdaterede WAGO cloud får brugerne alt samlet på ét sted. Cloud styrer og overvåger både WAGO-controllerne PFC100 og PFC200, der modtager data fra maskiner og systemer. Disse data kan så yderligere analyseres i cloud og visualiseres f.eks. ved hjælp af trends og grafiske ikoner.

Styrken i cloud ligger i dens enkelthed. Den tilbyder alt det, brugeren behøver til central dataanalyse. På få minutter forbindes en PFC-controller til cloud’en, og de første dashboards kan oprettes intuitivt uden IT-ekspertise.

Med dens moderne app-struktur er cloud-løsningen tydeligt opbygget. Cloud-servicens interface er en webportal, der giver brugerne fuld adgang til funktioner, såsom projekt-, controller- og brugerhåndtering eller controllerstatusovervågning, alarmfunktioner og e-mailfunktion.

Takket være WAGO’s forudbetalte cloud model og den transparente faktureringshåndtering har brugerne altid fuld kontrol over omkostninger og kan fleksibelt tilpasse WAGO cloud-brugen, så den passer til deres individuelle behov.

Forventet tilgængelighed: Første kvartal 2019.

Om WAGO

WAGO-koncernen er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Minden i Tyskland. WAGO har gennem tre generationer drevet uafhængig virksomhed og har siden grundlæggelsen i 1951 udviklet sig til en leverandør af løsninger til elektriske forbindelser og automation samt interface, som er med til at sætte standarderne internationalt.  WAGO er verdensførende inden for skrueløs forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi.  WAGO beskæftiger ca. 8.500 medarbejdere på verdensplan, heraf ca. 3.600 i Tyskland. Virksomhedens seneste regnskabstal for 2017 viste en omsætning på EUR 862 mio.

Indhent og analysér data fra forskellige maskiner central i WAGO cloud’en.

 

Kontakt:
WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG

Kira Limbrock

Postfach 2880

32385 Minden

Telefon: 0571/887-0

Fax: 0571/887-169

Email: Kira.limbrock@wago.com

 

Hansastraße 27

32423 Minden

Deutschland

http://www.wago.com

 

——————————————————————————————————————————————————–

WAGO er et registreret varemærke tilhørende WAGO Verwaltungsgesellschaft mbH.

~