Sådan bygges et ventilationsanlæg

Vil du vide, hvordan vi bygger vores ventilationsanlæg? Så se med i denne video, hvor du inviteres med på fabrikken i Haderslev

Har du nogensinde undret dig over, hvordan et ventilationsanlæg bliver lavet? Det kan du blive meget klogere på i vores video, hvor vi har åbnet dørene til produktionen i Haderslev.

Hos Genvex har vi produceret ventilationsanlæg siden 1978. Det betyder, at vi har udviklet og optimeret på vores produktionsprocesser i nu over 40 år. Så der er altså helt styr på, hvordan et anlæg skal sættes sammen, så det hurtigt kan sendes afsted til kunden – altid med fokus på den gode, danske kvalitet.

Film viser processen 
I denne film viser vi dig, hvordan vores ECO 275 ventilationsanlæg bygges. Du kan følge ventilationsanlægget hele vejen igennem fabrikken og de trin, det skal igennem før det er klar til at blive sendt ud til kunden.

Vi viser dig hele processen fra den første skrue isættes i formontagen, over samling og montage af de mekaniske og elektroniske komponenter, til de grundige funktionstest anlægget skal gennemgå, inden det pakkes og lagerføres.

Vil du høre mere? 
Kunne du tænke dig at høre mere om vores ECO 275 ventilationsanlæg?

Så kan du læse mere lige her. 

Se filmen her: