Prøv vores luftmængdeberegner

Her hos Genvex har vi lavet en luftberegner, som man kan bruge til at finde det rette ventilationsanlæg til kunden

Med vores luftmængdeberegner kan du finde det rette ventilationsanlæg til din kundes hjem, og undgå at skulle ud i avancerede matematiske formler.

Vi hører ofte fra installatører og andre fagfolk, at det er irriterende eller svært at lave de beregninger der skal til, for at man kan finde frem til det helt rigtige ventilationsanlæg til kunden eller opgaven.Derfor har vi hos Genvex gjort det lettere for dig, som installatør eller fagperson at lave de rette beregninger. Det betyder at du kan sikre, at det er det rigtige ventilationsanlæg, som du anbefaler til dine kunder.

Med vores luftmængdeberegner kan du trin for trin beregne den korrekte luftmængde for din kundes bolig. Dette helt uden at skulle ud i avancerede matematiske formler, da beregneren gør dette for dig.

Det eneste du skal gøre er at have informationen fra boligen dvs. antal af kvadratmeter, brugsrum i boligen og hvor anlægget skal placeres. Derefter vil beregneren komme med en produktanbefaling, som du kan gå ind og læse mere om.

Du kan finde og prøve vores beregner her.