WAGO Denmark A/S

Optimal belysning i produktions- og lagerhaller til lavere omkostninger

08c02532

WAGO lighting management kombinerer intelligent og effektiv DALI-teknik med brugervenlig software.
WAGO lighting management er en intelligent DALI-løsning til belysningsstyring i store rum – f.eks. produktions- og lagerhaller. Med kombinationen af prædefineret hardware og en brugervenlig software gør det planlægningen og idriftsættelsen af nye belysningssystemer lettere og giver desuden mange fordele for driften.

Solid hardware
På hardwaresiden udgør den nye WAGO-controller PFC200 og DALI-busmodulet fra WAGO-I/O-SYSTEM 750/753 grundlaget for WAGO lighting management. Hvert modul kan integrere op til 64 DALI-armaturer, op til 16 DALI-sensorer og op til 16 DALI-afbryderinterfaces i systemet. Da antallet af busmoduler er variabelt, kan der anvendes WAGO lighting management i både små fabrikshaller og store logistikcentre. Desuden kan der placeres yderligere I/O-moduler efter hinanden på PLC’en – f.eks. 3-fasede effektmålemoduler til energimåling eller trådløse EnOcean-afbrydere.

Moderne software
WAGO lighting management bliver dog først til en effektiv og brugervenlig belysningsløsning via den softwareapplikation, som er implementeret i controlleren. Via denne foretages alle indstillinger med museklik, både i løbet af idriftsættelsen og under selve driften. Det er ikke nødvendigt at programmere. Da det grafiske brugerinterface er tilgængeligt via HTTPS og den integrerede browser, er der ikke brug for egentlig programmering. Webvisualiseringen baseret på HTML5 gør arbejdet i den forbindelse nemt og overskueligt.

Lagringen af parameterværdier sker på et SD-kort eller gennem SFTP på en backupserver. Via Modbus TCP/IP kan værdierne videregives til et overordnet BMS eller et produktionskontrolcenter.

Innovativt betjeningskoncept
WAGO lighting management er orienteret mod de forskellige belysningsbehov i en lager- eller produktionshal. Princippet er, at hallen inddeles i virtuelle rum, der svarer til forskellige funktions- og aktivitetsområder – f.eks. montagelinjer, køreveje eller kontorer. Hvert virtuelt rum registrerer signalerne fra sensorerne og aktuatorerne for automatisk og med den indstillede funktionalitet at skabe optimale lysforhold for de forskellige opgaver.

http://www.wago.com/lighting-management/en/

Kontakt WAGO Denmark A/S for yderligere information: tlf.: 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, web: http://www.wago.dk