WAGO Denmark A/S

Open and easy automation med WAGO’s PFC200-controller

Generation 2 af WAGO’s PFC200-controllere er markant kraftigere og har større hukommelse end den tidligere version. Den muliggør både traditionel PLC og åben Linux®-programmering på højniveausprog. Derfor et den første valget for kunder fra begge verdener og gør programmeringen #openandeasy.

Bruges controllerne som en PLC, kan de nemt programmeres med WAGO’s e!COCKPIT software, hvilket reducerer udviklingsomkostningerne væsentligt. e!COCKPIT udviklingsmiljøet understøtter mange forskellige feltbus protokoller, og har samtidig omfattende egenskaber med grafiske muligheder og let opsætning af Hardwaren via WBM siden. PFC200-controlleren leveres som altid med Linux-operativsystem, som gør det muligt at udvide eller udskifte controllerens grundbillede via open source-pakker, og PLC-runtime miljøet kan erstattes helt af C/C++-programmer.

Disse egenskaber giver en lang række muligheder for program udviklere, som får fleksibiliteten til at skabe brugertilpassede løsninger til enhver tid. Med den nye systemopdatering er PFC200 hardwaren Docker-klar og dermed fremtidssikret. Docker-teknologien gør det muligt at installere softwarecontainere som f.eks. Node-RED uden at påvirke den grundliggende software. Endnu et højdepunkt: Den nye controller kan let tilsluttes til adskillige cloud-udbydere via MQTT protokollen og endda med krypterede data via Open VPN eller IPsec.

 

Om WAGO

WAGO-koncernen er en international, standardangivende leverandør af elektrisk forbindelsesmateriel, automation samt elektroniske interface-produkter. Den familieejede virksomhed er verdensførende inden for forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi. WAGO er fortsat med at vokse siden etableringen i 1951 og har nu en arbejdsstyrke globalt på over 8.000, og omkring 3.500 af dem arbejder i Tyskland på hovedkontoret i Minden (Nordrhein-Westfalen) og i Sondershausen (Thüringen). Virksomhedens regnskabstal for 2017 viste en omsætning på EUR 862 mio.

Kontakt:
WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG

Sascha Rentzing

Postfach 2880

32385 Minden

Tlf.: 44 35 77 77

Fax: 44 35 77 87

E-mail: sascha.rentzing@wago.com

 

Hansastraße 27

32423 Minden

Åben og let automation med WAGO’s nye, andengenerations PFC200-controllere (750-821x).