Nyt ventilationsanlæg giver boligejere luft i økonomien

Combi 185 BP med indbygget ventilationsanlæg og varmepumpe sparer boligejere for op mod 66 procent på elregningen.

Så er der godt nyt til danske boligejere på udkig efter billigt vand, varme og ventilation.combi_185_bp_genvex-417x1024

En ny og forbedret udgave af Genvex’ klassiske kombinationsanlæg kommer nu på markedet under navnet Combi 185 BP. Anlægget kan både producere varmt vand, rumopvarmning og ventilation.

Samtidig leverer den økonomiske varmepumpe billigere varme end en el-radiator. Det betyder, at en familie kan spare op til 66 procent af elforbruget i forhold til opvarmning med elradiatorer, viser beregninger fra Genvex.

På grund af varmegenvindingen, hvor man tager varmen fra den ‛forurenede luft’ og tilfører den kolde, nye luft, går der meget lidt varme til spilde. Luftudskiftningen betyder også, at man undgår et fugtigt indeklima med kondensvand og skimmelsvamp.

Kort om Combi 185 BP

  • Afkøler om sommeren. Et af de nye features ved Combi BP er et fuldautomatisk bypass-spjæld til passiv komfortkøling. Det betyder, at hvis temperaturen udenfor er køligere end inde i huset, kan anlægget køle om sommeren.
  • Andre forbedringer:Optima 312-styring, som kan håndtere modulerende for- og eftervarmeflader; software-optimering, der sikrer længere levetid på anlægget; og mulighed for plastveksler.
  • Størrelse og opstilling. Combi 185 BP måler 60 x 66 x 200 cm og kan fx opstilles i bryggers eller køkken. Herfra kobles anlægget på boligens VVS.
  • Varmepumpen kan opvarme ca. 380 liter vand i døgnet til 55 grader. Opvarmningstiden for en hel tank på 185 liter er ca. ni timer ved en udetemperatur på 15 grader.

 

Læs mere om Combi 185 BP

Følg os på LinkedIn