Nyt ventilationsanlæg betyder, at familiens datter bruger langt mindre medicin for sin astma.

Se videoen med Jacob Berthelsen i Frederiksværk, der fortæller om, hvordan et nyt Energy G1-ventilationsanlæg fra Genvex næsten har hjulpet hans datter af med en svær astma.

 

I foråret flyttede Jacob Berthelsen sammen med hans kone, Mette, og deres to børn, Nanna og Ida, fra Hundested til Frederiksværk. Det gamle hus var fugtigt, og Nana havde med tiden udviklet en slem astma på grund af dårligt indeklima.

 

Det ville forældrene gerne gøre noget ved i det nye hus, men det skulle ikke blive så let.

 

– Da vi flyttede ind, sendte det gamle ventilationsanlæg kun kold luft ud. Så vi kontaktede en installatør og sammen med ham fandt vi ud af, at vi skulle have et GE Energy 1-ventilationsanlæg fra Genvex. Det skulle give et bedre indeklima, fortæller Jacob Berthelsen i interviewet.

 

BEDRE INDEKLIMA – NEMT AT FJERNE FUGT

Det nye ventilationsanlæg hjalp på problemerne. Faktisk så meget at familien seks måneder efter har skåret ned på deres datters medicinforbrug.

 

– Nanna fik markant mindre astma, da vi skiftede anlægget ud. I dag bruger vi mindre akutmedicin på hende end tidligere. Årsagen er, at vi har fået et bedre indeklima. Samtidig er det blevet nemmere at lufte ud og fjerne fugt. Hvis vi f.eks. har mange gæster på besøg, eller store badedag for børnene, så skruer vi bare op for anlægget på kontrolpanelet. Det er let at betjene og betyder, at luften hele tiden er tilpas og aldrig fugtig, siger Jacob Berthelsen, der påpeger, at han til vinter også forventer en mindre forbedring i husøkonomien på grund af anlægget:

 

– Når vi tænder op i pejsen, fordeler anlægget den varme luft i resten af huset. Så slipper vi for kolde tæer – og sparer på varmekontoen.

 

Følg os på LinkedIn