HS Tarm A/S

NYHED – WMS EVO gaskedel – 12 & 24 kW

WMS 12 & 24 kW

Med en varmeydelse på 2,4 til 12 eller 24 kW er WMS gaskedelkedlen ikke kun kraftig, men også særlig økonomisk. Takket være det øjeblikkelige vandvarmerprincip med en rustfri varmeveksler, tilbyder gaskombinationen den ideelle løsning til rumopvarmning og om nødvendigt også varmt vand til boligen.

Forberedt for biogas

Uanset om det drejer sig om enfamiliehuse eller for det enkelte udstyr til rækkehuse eller lejligheder, skaber gaskedlen med en standardudnyttelsesgrad på 109% en pålidelig og økonomisk varmeforsyning.

5 års garanti – ved registrering af garantikort

Særligt bæredygtig: WMS er allerede udstyret med et integreret solstyringssystem og kan derfor når som helst bruges sammen med solteknologi til opvarmning af drikkevand.
WMS er en EVO gaskedel. EVO står for, at kedlens styring kan kompensere for svingende gaskvaliteter, og kedlen er dermed fremtidssikret mod en tid, hvor vores gas ikke mere kun kommer fra de kendte felter i Nordsøen.

EVO teknologi = Adaptiv forbrændingskontrol

Gasventilen reguleres elektronisk, dette kalder vi for adaptiv forbrændingskontrol, hvilket gør kedlens funktion uafhængig af gassens sammensætning og den konkrete gastype. Dermed er optimal drift sikret uafhængigt af hvilken gas der anvendes. Dette gør WMS kedlen til et fremtidssikret valg.

IDA Smartphonestyring

Smartphonestyringen til BAXI gaskedler åbner helt nye muligheder for hvad der er muligt med dagens gaskedel. Denne styring overvåger gaskedlen og dennes drift. Skulle der opstå en fejl på kedlen kommer der straks en alarm på APPʼen. Alle relevante parametre kan kontrolleres og ændres om nødvendigt. Denne teknologi er et kæmpe skridt i den rigtige retning mht. klimastyring af gaskedler. IDA er kompatibel med Google Home.