HS Tarm A/S

NYHED – WMC gaskedel m/brugsvandsveksler

WMC er en yderst energieffektiv kondenserende gaskedel med modulerende ydelse fra 3,4 – 20/33 kW. Kedlen har en indbygget brugsvandsveksler i rustfrit stål, som er ekstremt kraftig og producerer varmt brugsvand efter behov.

 

Forberedt for biogas

Denne gaskedel er den ideelle løsning til opvarmning og varmt brugsvand, uanset om det er til enfamiliehuse, til rækkehuse eller til lejligheder. Den passer perfekt ind i 50 cm skabe. Gaskedlen skaber en pålidelig og øko-nomisk varmeforsyning.

5 års garanti – ved registrering af garantikort

WMC er en EVO gaskedel. EVO står for, at kedlens styring kan kompensere for svingende gaskvaliteter, og kedlen er dermed fremtidssikret mod en tid, hvor vores gas ikke mere kun kommer fra de kendte felter i Nordsøen.

EVO teknologi = Adaptiv forbrændingskontrol

Gasventilen reguleres elektronisk, dette kalder vi for adaptiv forbræningskontrol, hvilket gør kedlens funktion uafhængig af gassens sammensætning og den konkrete gastype. Dermed er optimal drift sikret   uafhængigt af hvilken gas der anvendes. Dette gør WMC kedlen til et fremtidssikret valg.

 

IDA Smartphonestyring

Smartphonestyringen til BAXI gaskedler åbner helt nye muligheder for hvad der er muligt med dagens gaskedel. Denne styring overvåger gaskedlen og dennes drift. Skulle der opstå en fejl på kedlen kommer der straks en alarm på APPʼen. Alle relevante parametre kan kontrolleres og ændres om nødvendigt. Denne teknologi er et kæmpe skridt i den rigtige retning mht. klimastyring af gaskedler. IDA er kompatibel med Google Home.