NYHED: METROMINI 18 Next – gennemstrømnings­vandvarmer til flere tappesteder

METROMINI 18 Next er “født” med display og fuldautomatisk styring, som gør det muligt at skifte mellem forskellige standardindstillinger – eller lave sine egne individuelle brugerprofiler.

I 50’erne kom METRO THERMs første gennemstrømningsvandvarmere på markedet – og de blev et kæmpe hit. Og populariten er ikke dalet siden da.

Nyeste skud på stammen er METROMINI 18 NEXT, der er den største model af METRO THERMs gennemstrømningsvandvarmere. Denne udgave er beregnet til at levere varmt vand til flere tappesteder på én gang – fx til bad, bruser, køkken- og håndvask.

METROMINI 18 Next er forsynet med et display og styring, hvor der kan vælges en række standardapplikationer eller indstilles fire individuelle brugerprofiler. Hver bruger har mulighed for at vælge og gemme sine ønskede temperaturer eller vælge en fabrikindstillet tappetemperatur for henholdsvis håndvask, brusebad, badekar eller varmt vand.

Hvordan fungerer en gennemstrømningsvandvarmer?
En gennemstrømningsvandvarmer opvarmer kun vand, når du tænder for den varme hane. Der er altså ingen varmtvandsbeholder, som står og bruger strøm når du ikke har behov for varmt vand – og en gennemstrømningsvandvarmer optager kun et minimum af plads.

Læs mere om METROMINI 18 Next HER.