HS Tarm A/S

Ny mand i marken hos HS Tarm A/S

Det er os hos HS Tarm en fornøjelse at byde velkommen til endnu en servicemontør i Midtjylland.

Hos HS Tarm rådgiver vi hver dag vores kunder omkring den grønne omstilling, som Danmark er i fuld gang med. Vores politikere har bestemt at varmepumper skal være en del af denne grønne omstilling. HS Tarm tilbyder løsninger indenfor boligopvarmning til både erhverv, industri og til det offentlige i form af effektive varmepumper, der alle bidrager med energireducerende løsninger og er med den seneste teknologi.

For mange almindelige boliger samt mange erhvervs- og industrivirksomheder ligger der for eksempel et stort potentiale for at spare på energiforbruget, ved simpelthen at optimere de eksisterende varmeanlæg. Ligeledes er der for de danske kommuner et stort potentiale for energioptimering alene ved optimering i den offentlige bygningsmasse. Ved udskiftning af de nuværende varmeløsninger med olie og gas, kan man typisk spare helt op til 50% på energiforbruget, og investeringen er tjent hjem inden for få år.

Men alt dette kan vi ikke uden de rigtige folk i marken. Så derfor har vi ansat endnu en kølemontør for at kunne servicere vores kunder.

Det nye medlem af vores eksterne service er Esben Ifversen.

Esben er uddannet kølemontør, bosat i Midtjylland  og ansat som ekstern servicemontør i Midtjylland.