Ny, supertynd fjernvarmeunit installeret i Hedehusene

METRO THERMs nye fjernvarmeunit – METRO System 6 Slimline – er netop kommet på markedet. Nogle af de første af slagsen er blevet installeret i et større nybyggeri i Hedehusene, hvor de skal stå for gulvvarme og varmt brugsvand.

Den er ikke mere end 24 centimeter bred, men man skal ikke lade sig narre af størrelsen. Det er jo – når alt kommer til alt – effekten, der er den vigtigste, og her kan den nye METRO System 6 Slimline fjernvarmeunit i hvert fald sagtens følge med.

På Nærheden i Hedehusene er cirka 100 boliger blevet bygget inden for de sidste par år, og firmaet Installationspartner ApS har stået for VVS-delen. De har installeret METRO System 6 Slimline i mange af boligerne, der er bygget med gulvvarme og isoleret efter kravene i det nyeste bygningsreglement.

”Vi begyndte at bruge METRO THERMs fjernvarmeunits, da vi startede op herude for lige godt to år siden, og de første af dem har hængt et par år nu, og vi har ingen reklamationer, og vi har stort set ikke haft fejl på noget af det”, fortæller en glad Søren Gammelgaard, som er projektleder hos Installationspartner ApS.

Læs hele historien HER.