Mød vores fantastiske Salg & Support-afdeling

I vores seneste film får du mulighed for at stifte bekendtskab med de kompetente mennesker, der udgør Salg & Support-afdelingen hos Genvex.

I Salg & Support-afdelingen hos Genvex sidder i alt otte personer, der hver dag arbejder utrætteligt for at sikre, at vores kunder oplever en service i absolut topklasse.

Afdelingen er opdelt i tre teams (ekstern salg, intern salg og support), der hver især administrere en række forskellige funktioner, der bidrager til både god kundekontakt og vareleveringer til tiden:

  • Ekstern salg
    På landevejen har vi Dan og Hardy, de to frontløbere i vores eksterne salgsteam. De kører ud til vores kunder og guider dem til den rette ventilationsløsning.
  • Intern salg
    Hjemme på kontoret sidder vores interne salgssupportere,Tanja, Kira og Susanne. De styrer alt lige fra ordrebestillinger til fakturering og webordrer, så vi kan sikre leveringen af varer til vores kunder.
  • Support
    Og så har vi vores tekniske supportteam bestående af Morten og Solfrid, der altid er klar til at assistere vores kunder med tekniske spørgsmål og udfordringer.

Hver af dem deler i videoen deres daglige oplevelser, de forskellige roller i Salg & Support-afdelingen og hvordan deres unikke faglige baggrunde bringes i spil for at sikre, at Genvex’ kunder får den service, de fortjener.

Som vores salgschef, Morten Lavgesen, siger:
“Det største mål her i afdelingen, det er at give en god, præcis service. Ikke nok med det – vi vil selvfølgelig også gerne være den seriøse samarbejdspartner, som kan give vejledning og som kan levere anlæggene. Helt kogt ind, så er det jo dybest set de to ting, vi er her for, og der er vigtigt for os, at vi rent faktisk lykkes med”. 

Tak til vores utrolige Salg & Support-afdeling for deres utrættelige arbejde for en god kundeservice og en god relation til vores samarbejdspartnere.

Du kan læse mere om vores Salg & Support-afdeling lige her.