METRO THERM A/S

METRO System 5 Split Hofor

Væghængt eller gulvstillet model med beholder og indirekte opvarmning af radiatorkreds

METRO System 5 fjernvarmeunit fås som væghængt unit til montering under eller ved siden af beholder eller som gulvstillet model med integreret beholder til brugsvand samt indirekte opvarmning af radiatorkredsen.

Fordele for dig
  • Høj isolering og lav varmeregning
  • Elegant, dansk design
  • Sparer penge med god afkøling
  • Nem rengøring og tilpasset løsning til præcis dit behov
  • Kvalitetsprodukt med lang holdbarhed og præcis regulering
Udførelse og tekniske features

Kabinettet er udført i hvidt EPP skum, som er robust, modstandsdygtigt og smudsafvisende, og som tåler almindelig rengøring. Det fuldisolerede kabinet mindsker varmetabet. Den integrerede luftkanal gennem kabinettet holder temperaturen omkring de varmefølsomme komponenter nede.

Det er med til at sikre præcis regulering og lang levetid. Det yderste låg kan tages af for aflæsning og indstilling. METRO System 5 unit overholder DS452 om varmetabsreduktion, og DS469 om krav af styring af fremløbstemperatur til rumopvarmning Den væghængte unit monteres under eller ved siden af en METRO THERM vandvarmer på 110 liter eller 160 liter, som købes separat.Se beholderne HER. Som gulvstillet model leveres unitten med en PLUS 100 beholder eller en 200 liter beholder.

Sådan fungerer det

Rumopvarmning sker ved hjælp af en styring, der automatisk tilpasser temperaturen til temperaturen udendørs. Brugsvandstemperaturen stilles på en termostat.

Læs mere om METRO System 5 Split Hofor

Læs flere nyheder på METRO THERMs profiler på Facebook og LinkedIn