METRO THERM A/S

METRO Microbooster – det perfekte supplement til din fjernvarmeløsning

Efter familien Olsen i Gilleleje har fået installeret brugsvandsvarmepumpen METRO Microbooster sammen med fjernvarme, er der både flere penge i pengepungen samt varmt vand nok til resten af familien efter teenagedatterens lange brusebade.

Henrik Olsen fortæller: ”Før jeg fik Microboosteren sendte jeg nogle gange 30 graders varmt vand tilbage, og det fik jeg en ret høj strafafgift for. Nu kan jeg sende det tilbage afkølet helt ned til 17 grader, og det sparer mig for omkring 5.000 kroner pr. år. Det er ret meget og en hel del mere, end jeg regnede med”, forklarer Henrik og fortsætter: ”Det var især et problem, når ungerne skruede op for radiatorerne, for så røg der meget varmt vand retur i systemet. Det gør der ikke nu. Nu optager Microboosteren varmen fra returvandet og udnytter det til at lave varmt brugsvand, og så bliver vandet kølet af på den måde.”

Læs hele historien HER.