WAGO Denmark A/S

Meget effektive WAGO industrial managed switches til energileverandører

WAGO tilføjer to nye switches til sit voksende produktsortiment og, som er skræddersyet til automationsløsninger i understationer.

Switchene 852-1505/000-001 er designet il “Power over Ethernet” (PoE), som leverer strømforsyning og dataoverførsel via blot ét ETHERNET-kabel. Denne strømlinede fortrådningskonfiguration giver markante besparelsesmuligheder på installations- og driftsudgifterne og optager langt mindre plads. Switchene har en redundant strømforsyning, som en ekstra sikkerhedsfordel.

Som alle WAGO-switches har de nye også et solidt design og kører driftsikkert i krævende omgivelser. De er godkendt til et temperaturområde fra -40 °C til +70 °C, og de lever begge op til IEC 61850-3 energistandarden. Switchene er udstyret med en USB-port, der gør firmwareopdateringer og konfigurering via USB nemt og forenkler enhedsudskiftning. Switchene har adskillige konfigureringsfunktioner til brugertilpasning og optimering af ydeevne, sikkerhed og dataoverførsel.

 

Om WAGO

WAGO-koncernen er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Minden i Tyskland. WAGO har gennem tre generationer drevet uafhængig virksomhed og har siden grundlæggelsen i 1951 udviklet sig til en leverandør af løsninger til elektriske forbindelser og automation samt interface, som er med til at sætte standarderne internationalt.  WAGO er verdensførende inden for skrueløs forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi.  WAGO beskæftiger ca. 8.500 medarbejdere på verdensplan, heraf ca. 3.600 i Tyskland.  Virksomhedens seneste regnskabstal for 2017 viste en omsætning på EUR 862 mio.

Kontakt:
WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG

Kira Limbrock

Postfach 2880

32385 Minden

Telefon: 0571/887-0

Fax: 0571/887-169

Email: Kira.limbrock@wago.com

Hansastraße 27

32423 Minden

Deutschland

http://www.wago.com

——————————————————————————————————————————————————–

WAGO er et registreret varemærke tilhørende WAGO Verwaltungsgesellschaft mbH.