Med Afkoblingsordningen kan du skrotte dit gasfyr uden gebyr

Overvejer du at skrotte dit gasfyr? Så kan du fra onsdag den 10. maj kl. 10 gøre det helt uden gebyr. Her åbnes Energistyrelsens Afkoblingsordning nemlig.

Energistyrelsens Afkoblingsordning er en pulje, som dækker hele det gebyr, du ellers ville skulle betale for at blive afkoblet gassystemet.

Målsætningen med ordningen er at gøre det billigere og mere attraktivt for gaskunder at udskifte deres gasfyr med en grønnere og mere økonomisk varmekilde, som fx en varmepumpe.

Alternativer til gasfyr
Hvis du fx bor i et område, hvor du ikke kan få fjernvarme, er en varmepumpe sandsynligvis det bedste alternativ til dit gasfyr.
METRO THERM tilbyder en lang række varmepumpeløsninger, heriblandt vores varmepumpebeholder og vores METRO Delta, som begge er væghængte og særligt velegnede til at erstatte et gasfyr.

Sid klar onsdag d. 10. maj kl. 10
Afkoblingsordningen åbner onsdag den 10 maj kl. 10, og der er 139 mio i puljen, som uddeles efter først-til-mølle-pricippet. Så vent ikke for længe – for når midlerne puljen er opbrugt, skal du igen selv betale for afkoblingen.

Du kan læse meget mere om Afkoblingsordningen samt, hvordan du søger den i vores artikel her.