Lavere priser – samme høje kvalitet

Lavere priser – samme høje kvalitet

Hos METRO THERM har vi valgt at sænke priserne på vores varmepumper. Det betyder det nu er lettere for dig at opgradere din bolig til en grønnere fremtid.

Hos METRO THERM har vi valgt at lave mærkbare reduktioner i vores vejledende priser på vores varmepumper. Det har vi gjort fordi vi gerne vil sikre, at flere i fremtiden bliver motiveret til at lave den nødvendige udskiftning til en grøn varmekilde.

De produkter vi bl.a. har fået nye vejledende priser på er disse: 

 • METROAIR I 
  En højeffektiv luft-vand varmepumpe med frekvensstyret kompressor. Varmepumpen er specielt designet til det nordiske klima.
 • METRO DELTA
  En yderst fleksibel og miljøvenlig væske-vand varmepumpe, der kan kombineres med både jordvarme, PVT-paneler eller termonet.
 • METRO Microbooster
  Miljøvenlig brugsvandsvarmepumpe, der udnytter overskudsvarme til at producere varmt brugsvand til en familie på op til fem personer.
 • METROAIR 330
  En komplet indedel til luft-vand varmepumper, der bl.a. kan kombineres med vores METROAIR I eller F. 330’eren er kendt for både en god SCOP og lang levetid.

Du kan i artiklen her læse mere om vores nye tiltag.

Vi forstår, at valget af en varme- og varmtvandsløsning er en betydelig beslutning. Men med de nye priser håber vi, at den miljøvenlige og energieffektive varmepumpe fra METRO THERM bliver en realitet for endnu flere hjem.