“Kunderne kan mærke en forskel inden for ret få timer”

Det siger Jesper Bay fra Bay Bolig Ventilation i Randers, der til daglig oplever snesevis af gode tilbagemeldinger fra sine kunder. De oplever nemlig et øjeblikkeligt forbedret indeklima efter han har installeret Genvex i deres hus.

Bay Bolig Ventilation i Randers har eksisteret siden 2007 og i al den tid har Jespers mål med arbejdet været at få hr. og fru Jensen til at få et godt indeklima.
”Det er det, der driver værket”, siger Jesper.

Generelt oplever Jesper gode tilbagemeldinger fra sine kunder, der fortæller ham, at de efter installationen af et ventilationsanlæg, faktisk oplever at have fået et helt nyt hus – og endda inden for ret få timer.
Det betyder alverden for Jesper; ”Det er dejligt at komme ud til en kunde, hvor man kan se, at de er glade for det, man har lavet. At de har fået et indeklima, de kan mærke er bedre”.

Ifølge Jesper nævner kunderne bl.a.:

  • Mindre fugt, fx. ingen vand i vinduerne
  • Bedre indeklima og et hus, der er friskt og dejligt at komme hjem til
  • Færre støvpartikler og dermed bedre betingelser for kunder, der døjer med astma og allergi
  • Ingen skimmelsvamp
  • Nedsættelse af radon i huset

I denne video deler Jesper med os, hvilke tilbagemeldinger, han typisk får fra sine kunder efter de har fået installeret et ventilationsanlæg fra Genvex. Og så er vi med ude hos en kunde, der får installeret et ECO 300 XL ventilationsanlæg fra Genvex.

Du kan læse mere om Bay Bolig Ventilations samarbejde med Genvex lige her.

Du kan også læse mere om Bay Bolig Ventilation på deres hjemmeside her.