Kælderen – en del af huset

Søren H. Andersen havde store problemer med fugt i kælderen, men efter at han installerede det nye ventilationsanlæg ECO 400 fra Genvex blev problemerne løst – og kælderen fik en helt ny funktion.

Af Daniel Velázquez, Genvex

Jeg hilser på Søren og bliver vist ind i hans rækkehus her i Virum. Efter at have udvekslet et par ord, viser Søren mig hen til trappen, som fører ned i kælderen. Jeg forbereder mig på at blive ramt af den klassiske ”kælderlugt”, men det sker ikke. Faktisk er der præcis lige så frisk luft hernede, som i resten af huset.

”Vi har været utroligt begejstrede for ECO 400 helt fra starten”, fortæller Søren, som selv har haft en meget stor finger med i spillet, da han og konen for nogle år siden gik i gang med en større renovering af rækkehuset. Renoveringen omfattede blandt andet installation af ECO 400 – et topmoderne ventilationsanlæg, som især egner sig til private og mindre erhvervsboliger.

”Lad os sige, at vi ikke havde fået det op. Så skulle vi have arrangeret, at nogen kom og luftede ud, når vi var på ferie”, siger Søren, som for nyligt kom hjem efter netop tre ugers ferie.

LÆS HELE HISTORIEN HER