Internet Gateway giver adgang til digitale hjælpemidler

Med internet Gateway får du adgang til digitale hjælpemidler, så du bl.a. kan fjernovervåge driften af dit ventilationsanlæg.

Hos Genvex er vi dedikerede til at levere førsteklasses løsninger, der ikke kun forbedrer luftkvaliteten, men også gør det enklere og smartere at styre dit ventilationsanlæg. Derfor har vi indbygget Internet Gateway i alle vores anlæg.

Når du køber et ventilationsanlæg fra Genvex, får du ikke kun en forbedret luftkvalitet – du får også et anlæg, der er digitalt optimeret efter alle kunstens regler.

Med indbygget Internet Gateway, har du adgang til digitale hjælpemidler, der gør det endnu lettere at styre og overvåge sit ventilationsanlæg fra både smartphone og computer – hvad enten du er ude eller hjemme.

  • Genvex Connect App: 
    Med Genvex Connect app’en er det nemt og fleksibelt at styre og overvåge sit ventilationsanlæg via mobilen. Det giver dig fuld kontrol over dit indeklima, uanset hvor du er. Læs mere.
  • Smart Connect Center: 
    Med vores Smart Connect Center får du adgang til vores avancerede fjernsupport, der gør det muligt for vores eksperter at give dig remote supportering ift. driften af dit ventilationsanlæg. Læs mere.

Så smid LAN-kablet i – og gør klar til en digitalt fremtidssikret løsning til dit indeklima.