GRØN TID ER NUTID – VARMEPUMPER FRA HS TARM

Opnå en fremtidssikret bolig.

Her i 2022 er der nu nye regler i DK mht. kølemiddelmængde i ”Split ”-varmepumper. I resten af EU træder denne regel først i kraft fra 2025. En varmepumpeinstallation fra HS Tarm vil gøre boligen fremtidsparat til de strenge krav i kommende bygningsreglementer. Det betyder bl.a. at det vil være væsentligt nemmere at opnå et forbedret energimærke, hvis der efterfølgende ansøges om at få udfærdiget en ny energimærkerapport. Et forbedret energimærke kan have betydning for boligens værdi og mulighederne for at få den solgt, på et tidspunkt. Klimavenlige boliger er i meget højere kurs end boliger, som ikke er tidssvarende.

EKSEMPLER:

BLOCK STRATEO S

Split varmepumpe med R32 kølemiddel mellem inde- og udedel. Denne varmepumpe byder på genanvendelige materialer, som er valgt for at begrænse kulstofaftrykket, hvilket sikrer, at den opfylder allerede fremtidige miljøbestemmelser for nybyggeri. Denne varmepumpe er blandt de mest lydløse på markedet, da Indedelen har et lydtryk på kun 22 dB. Strateo’en tilbyder også den allerbedste ydelse på markedet mht. akustik, varme og varmt brugsvand. Ydermere er den pladsbesparende og let at installere. Varmepumpen giver et højt komfortniveau for hele familien, garanteret af den integrerede 190 liters varmtvandsbeholder. Strateo er den perfekte løsning året rundt takket være sin afkøling til varmt vejr.

HPI-M

Monobloc varmepumpe med R410a kølemiddel i udedelen. Denne varmepumpe er bæredygtig, omfattende og gennemtænkt. Den kan installeres hurtigt og nemt og fås i 3 forskellige størrelser: 6 8 og 11 kW. Herudover har den også en indbygget 40 liters buffer. Takket være det store farvedisplay på styringen har man altid alle vigtige oplysninger med et overblik. Når den betjenes med en ekstra varmegenerator, finder vores innovative hybridstyring altid den mest gunstige driftsform for dig – og sparer dermed på din varmeregning. Alt i alt: et sikkert system.

 

Varmepumpe brochure:  https://issuu.com/optified/docs/broshure_varmepumper_2022?fr=sN2Y5ZTI0Nzg1Nzc

Læs mere på: https://hstarm.dk/